Nyt finansielt setup: 100% Revolut og Lunar Way

Jeg har længe været træt af alle de uforståelige gebyrer der hele tiden dukker op på min konto. Bægeret flød over da jeg modtog et gebyr for “Kontogebyr for kvartal”. Det kan simpelthen ikke passe, at bankerne skal lave så mange penge på mig, uden at jeg har et lån.

Nu har jeg endelig taget aktion, og vil råde alle andre til også at kigge på jeres udgifter til banken. Især hvis I ligesom mig ikke har et lån at tage hensyn til.

Alle affiliate links er markeret med * – Og jeg anbefaler kun firmaer, hvor jeg selv er kunde.

Revolut: Nyt, gratis og digitalt

Jeg startede egentlig min *Revolut konto i forbindelse med Crowdlending. Bruger du Revolut er det nemlig muligt at overføre gratis og gebyrfrit til sin Crowdlending konto. Jeg investerer ved Både *Mintos og *Fast Invest og nyder godt af dette 🙂 det er genialt.

Læs “En begynders guide til Mintos”

Nu er jeg også begyndt at bruge det i min dagligdag. Min kæreste og jeg bruger det til de indkøb vi laver i fællesskab, såsom madvarer og lignende. Her fungerer det bare som alle andre debitkort. Det er kontaktløst, så det er dejligt let at bruge.

Derudover har Revolut en god app, så det er let at holde styr på sit forbrug, sit indestående og hvad og hvilke valutaer jeg har pengene stående i.

En ekstra bonus er når jeg er i udlandet. Her er det muligt at veksle sine penge i appen til den lokale valuta. Så ved jeg præcist hvad kursen er, og jeg bliver ikke pålagt ekstra gebyrer mv, som kan gøre sig gældende ved nogle andre kort. (husk dog at veksle pengene i bankernes åbningstider, ellers kommer der et lille gebyr på).

Nogle steder er det vidst endda mulig at hæve op til 200£ gratis, men jeg er ikke sikker på at det er gældende i alle lande og i alle ATMs.

Vil du også have en Revolut konto, så kan du bruge mit affiliate link 🙂

Lunar Way: Smart app og 4% i Payback

Jeg har brugt Lunar Way som min primære konto i de sidste 2 måneder, og det er gået fint. Jeg har fornyligt gjort det til min nemkonto, og jeg får dermed 4% i Payback. Mere om det senere.

Det var faktisk super nemt at gøre Lunar Way til min nemkonto. Jeg fulgte bare trinene i appen, og 1-2 dagene senere, så var det hele ordnet. Jeg skulle slet ikke gøre mere. Min næste løn kørte også bare automatisk ind på min Lunar Way konto. Det er smart.

Må indrømme at jeg har været lidt betænkelig ved det hele, men det er faktisk gået super nemt, og jeg har ikke haft nogle ærgerlige oplevelser med Lunar Way endnu. Det kan dog selvfølgelig komme senere 😉

Hvad med 4% Payback?

Som jeg har forstået Payback, så fungerer det bare som en almindelig rentetilskrivelse. De skriver, at de tjekker indestående på min konto dagligt, og så tror jeg de trækker gennemsnittet af det. Det udbetaler de så en gang om året; d. 31. december.

Jeg har normalt mellem 10.000 og 20.000 stående på min konto, så det burde jo give ca. 400-800 kr om året. Det er jo ganske godt.

Jeg søgte egentlig bare efter en “gratis” bank, så jeg ser det bare som en bonus, at jeg nu får de 4% i rente.

På nuværende tidspunkt kan du få 4% i rente på de første 50.000 kr. Så du kan altså tjene 2.000 kr, hvis du har 50.000 kr. stående på kontoen.

Opret du Lunar Way konto med mit affiliate link her, og få 50 kr. fra start 🙂

Den samlede konklusion af Lunar Way og Revolut

Jeg er rigtig godt tilfreds med både Lunar Way og Revolut. De har meget lave eller ingen gebyrer, og driver en mere transparent forretning end de traditionelle banker. Samtidig udvikler begge firmaer gode og brugervenlige apps.

Jeg tjener rent faktisk penge på at være kunde ved Lunar Way. Og Revolut spiller genialt sammen med mine investeringer i Crowdlending. Det giver samlet set det helt optimale setup for mig.

Opret din konto ved Lunar Way her!

Opret din konto ved Revolut her!

Skriv en kommentar