billig ferie i malmø

Måneden der gik – marts 2019

Marts blev den vådeste måned i Danmarks historie. Det var dog ikke det eneste sted at det regnede. Det gjorde de i høj grad også på aktiemarkedet, her var det bare guldregn.

Det har været en rigtig solid måned for mine investeringer. Jeg er begyndt at udregne mit networth på månedlig basis, og det er stedet med over 12.000 kr. selvom jeg egentlig kun har investeret 5.000 kr. Stigningerne betyder jo ikke så meget, da jeg investerer langsigtet, men det er da sjovt at holde en smule øje med.

Her på bloggen må jeg konstatere at mit arbejde har gjort en smule ved frekvensen af mine indlæg. Det vil jeg dog prøve at rette op på i løbet af dine kommende måneder, så der udkommer 2-3 gode indlæg om måneden.

På investeringsfronten har det været en måned ligesom alle andre. Jeg har investeret i den sædvanlige Sparindex INDEX DJSI World KL (SPIDJWKL), Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL (SPIGLAMRIKL) og Mintos.

Nyt på bloggen

Måneden der gik! – Februar

Investering

Mine investeringer er steget den sidste månedstid. Jeg har købt Sparindex INDEX DJSI World KL (SPIDJWKL) for ca. 90 % af min månedsopsparing, og den sædvanlige Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL (SPIGLAMRIKL) for ca. 10 %.

Mit eventyr på Mintos passer som sædvanligt sig selv. Det forløber nogenlunde som forventet. og står til at give et årligt afkast på 11,4% før skat. Jeg har øget min investering i denne måned og forventer stadig at den skal udgøre en voksende del af min portefølje. Den udgør nu 12 % af mine investeringer.

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL (SPIGLAMRIKL)

*Jeg handler fast den 5. hver måned via månedsopsparing. Derfor den skæve dato.

Kurs

4. marts = 132,4

2. april = 137.1

Sparindex INDEX DJSI World KL (SPIDJWKL)

Kurs

4. marts = 142,85

2. april = 146.4

Novo Nordisk B aktie

Kurs

4. marts = 324,7

2. april = 347,45

Crowdlending

Mintos

Indskud = 10.000 kr.

Værdi = 10.080 kr

Skriv en kommentar