Bornholm er billig ferie

Måneden der gik – Maj 2019

Endnu en måned er fløjet forbi. På forbrugssiden blev det en lidt dyr måned, med både ferie på Bornholm og bestilling af sommerferie. Ingen af delene er som sådan dyre, men det betyder dog stadigvæk at jeg for 2. måned i træk holder jeg ikke helt mit forbrugsmål ☹ Oplevelser er dog noget jeg prioriterer højest i mit budget, så det skal der selvfølgelig være plads til.

På investeringsfronten har det været en måned som alle andre. Jeg har købt de sædvanlige indexsfonde Sparindex INDEX DJSI World KL (SPIDJWKL), Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL (SPIGLAMRIKL), og investeret yderligere på Mintos.

Nyt på bloggen

Måneden der gik! – april

Opsparingsrate

Maj blev som sagt en del dyrere end sædvanligt, og det er selvfølgelig gået ud over opsparingsraten. Den ender på beskedne 19 % i maj. Det samlede mål for 2019 er stadig 30 %, og det halter jeg en smule bagefter med min nuværende opsparingsrate på 24%.

Investering

Det har været en lidt rød måned for mine aktier. Indeksfondene er faldet en smule, mens Novo Nordisk fortsætter med at fluktuerer op og ned. I denne måned med et lille +.  

Derudover er mit indskud blevet forhøjet på Mintos. Jeg har nu indskudt 14.200 og har tjent 271 kr. før skat på det. For at få større diversifikation på min portefølje og især crowdlendingdelen, så overvejer snart at udvide med en ny crowdlending platform.

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL (SPIGLAMRIKL)

Kurs

6. maj = 137.7

3. juni = 137.4

Sparindex INDEX DJSI World KL (SPIDJWKL)

Kurs

6. maj = 148.2

3. juni = 143.35

Novo Nordisk B aktie

Kurs

6. maj = 317,4

3. juni = 324.25

Crowdlending

Mintos

Indskud = 14.200 kr.

Værdi = 14.471 kr.

Skriv en kommentar