Måneden der gik – juni 2020

Juni har været endnu en fin måned. Opsparingsraten har ligget 1% højere end målsætningen. Mine investeringer er gået meget tæt på lige ud. De helt usædvanlige udsving vi har set i år er nok overstået for denne omgang.

Jeg investerer som skrevet tidligere ikke lige pt. Månedopsparingen er røget på pause, fordi jeg er i gang med at lave en boligopsparing. Skal den være stor nok til et fornuftigt indskud, så har jeg lige nu ikke tid/penge til at investere samtidig med det.

Nyt på bloggen

Måneden der gik – maj 2020

Opsparingsraten i juni 2020

Juni har været en gennemsnitsmåned. Den ramte helt præcist 41% i denne måned. Grunden til at den ikke rammer de helt højere niveauer fra de to sidste måneder er vi har været på en forlænget weekendtur. Meget fint at det stadig kan lade sig gøre samtidig med at målsætningen bliver overgået.

Opsparingsraten er nu oppe på 41% for hele året – og 46% når de berygtere flybilletter trækkes fra i forbruget. Dem har jeg stadig ikke set skyggen af, men skal dog heller ikke bruge dem lige pt.

Investering i juni

Jeg har for første gang, siden jeg startede dette projekt ikke investeret via månedsopsparingen. Jeg er som sagt all-in på boligopsparing lige nu. Det er jeg bl.a. fordi at jeg ikke ønsker at sælge mine nuværende indeksfonde Akt Min Risk KL (SPIGLAMRIKL) og Sparindex INDEX DJSI World KL (SPIDJWKL).

Mine investeringer i på fast invest og mintos er også sat på pause for tiden, da jeg gerne vil sprede mine investeringer mere ud. De penge jeg trækker ud fra de platforme skal investeres på andre platforme. Platformene jeg kigger på er lige nu Bulkestate, Estateguru, Crowdestate.

Platformene gav samlet 173 kr i overskud denne måned.

Aktier

Sparindex INDEX Globale Akt Min Risk KL (SPIGLAMRIKL)

Kurs

7. juni = 139,3

1. juli = 137,85

Sparindex INDEX DJSI World KL (SPIDJWKL)

Kurs

7. juni = 158,5

1. juli = 159,8

Novo Nordisk B aktie

Kurs

7. juni = 429,5

1. juli = 430,2

Crowdlending

Mintos*

Indskud = 18.200 kr.

Værdi = 20.591 kr.

Fast Invest

Indskud = 14.656 kr.

Værdi = 16.015 kr.

* Linket til Mintos er et affiliate link. Det betyder at jeg potentielt kan tjene en smule, hvis du opretter en konto ved Mintos. Er du interesseret i at se hvordan du kommer i gang med Crowdlending, så tjek min guide til Mintos ud her: En begynders guide til Mintos

Skriv en kommentar